Tempel Optometrie & Audiologie

Klant: Tempel Optometrie & Audiologie

Categorie: Magazine op maat

Jaar: 2023

We verzorgden voor Tempel Optometrie & Audiologie in Ermelo een glossy jubileummagazine, dat ter ere van hun 100-jarige bestaan bij 30.000 huishoudens in de regio op de mat viel. Hoe Arie Tempel de samenwerking met LT Productie heeft ervaren? Lees hieronder zijn reactie.

‘Vanwege ons 100-jarig bestaan wilden we écht iets moois maken. Iets tastbaars over vroeger en nu. We kozen voor een glossy magazine met een luxe uitstraling, iets wat mensen willen bewaren. Ik ging op zoek naar een bedrijf dat zo’n magazine kan maken en dacht al snel aan LT Media, van Eyeline en Earline. Het was leuk om te horen dat zij via hun productietak LT Productie wel vaker magazines op maat maken.

Ik ben dus snel met Mandy en Anneke om de tafel gaan zitten en binnen een uur hadden we wel 100 ideeën. Ook ging ik bellen met mijn leveranciers: 30.000 magazines maken en verspreiden kost veel geld. Gelukkig zijn bijna al mijn leveranciers samen met ons het avontuur aangegaan en is het eindresultaat geweldig geworden!

Het team van LT Productie is hier twee volle dagen voor op de zaak geweest. Om mee te kijken en vooral om onze medewerkers en klanten te interviewen en te fotograferen. Een heel prettige en professionele samenwerking!

Om eerlijk te zijn: het was een gigantische klus waar ik af en toe letterlijk slapeloze nachten van heb gehad, maar het was meer dan de moeite waard!’

Arie Tempel, eigenaar Tempel Optometrie & Audiologie

Magazine op maat